Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Φτηνές λύσεις για ένα όμορφο σπίτι

Μπορεί η κρίση να μας έχει χτυπήσει όλους και να μην έχουμε διάθεση να κάνουμε τίποτα, παρά μόνο να μείνουμε σπίτι. Γιατί λοιπόν να μη φτιάξετε το σπίτι σας για να σας... φτιάξει τη διάθεση; 5 απλές και οικονομικές λύσεις για μια νότα αναζωογόνησης στη ζωή και τη διάθεσή σας. 

Η άλλη χρήση της κορνίζας



Η κορνίζα είτε κλασσική είτε ηλεκτρονική είναι κάτι που συνήθως ακουμπάμε στο τραπεζάκι του καφέ. Ξεθάψτε τις παλιές κορνίζες, βάλτε φωτογραφίες από ευχάριστες στιγμές και κρεμάστε τες στον άδειο τοίχο πάνω από τον καναπέ. Έτσι δημιουργείτε  μια έισθηση ζεστασίας και νοσταλγίας...

Η δύναμη του μαξιλαριού



Ενεργοποιήστε τον καναπέ σας με διάφορα μαξιλάρια! Μονόχρωμα, φλοράλ, ή με περίεργα πολύχρωμα ντεσέν, ένα μαξιλάρι μπορεί να αλλάξει την εικόνα όλου του σαλονιού ή και της κρεβατοκάμαρας. Μικρά και μεγάλα, σε δυνατό κόκκινο ή σε σοφιστικέ πράσινο σουέντ, χρησιμεύουν όχι μόνο για τη διακόσμηση του χώρου αλλά και για να.. γεμίζουν την αγκαλιά σας τις ώρες της μοναξιάς. 

Αρκετά καλό για να το φας



Τα ώριμα φρούτα είναι το καλύτερο διακοσμητικό για το τραπέζι της κουζίνας. Σίγουρα τα έχετε στο ψυγείο σας, γιατί να μη δώσετε μια χρωματιστή νότα στην κουζίνα σας; Τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο μπολ στο κέντρο του τραπεζιού και... καλή σας όρεξη!

Τέλειο  μπουντουάρ



Αλλάξτε τις λάμπες στα επιτραπέζια ή επιδαπέδια φωτιστικά της κρεβατοκάμαράς σας. Πετάξτε το κρύο φως και το γαλακτερό λευκό και αντικαταστήστε το με ένα απαλό και ηρεμιστικό ροζ φως. Μεταμορφώστε την κρεβατοκάμαρά σας σε ένα τέλειο μπουντουάρ που κρύβει.. αξέχαστες στιγμές

Οργάνωση με στυλ



Οργανώστε τον πιο ακατάστατο και πιο αφιλόξενο χώρο του σπιτιού σας, το γραφείο σας με χρώμα και στυλ! Χρωματιστά κουτιά, ξύλινοι βιβλιοστάτες, μαγνητικοί πίνακες, πολύχρωμη γραφική ύλη και ένα χρωματιστό υφασμάτινο κάλυμμα τραπεζιού μπορούν να μεταμορφώσουν το βαρετό γραφείο σας σε ένα χώρο γεμάτο έμπνευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου